$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

Laatste Nieuws_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

$show=/p/kaassoorten.html$type=grid$sn=0$l=1$rm=0$c=5$m=0

Advies voor kaasmakers_$type=grid$c=3$sn=0$m=0$show=home

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

Over ons


Wie is Jan Sysmans, uw consultant-kaasexpert?
  • Bio-ingenieur (KU-Leuven) en afgestudeerd aan de Franse zuivelschool (Poligny-Mamirolle) 
  • 39 jaar ervaring in de kaasbranche
    • 28 jaar als productiemanager in verschillende kaasbedrijven 
    • 6 jaar in onderzoek en ontwikkeling (R&D) 
    • 5 jaar als consultant voor kaasbedrijven, wereldwijd
    • Doorgedreven kennis van de productie van diverse kaassoorten
      • Zachte kazen 
      • Witte kazen 
      • Half-harde kazen 
      • Harde kazen
      • Pasta filata 
  • Quality-engineer (CKZ-Antwerpen): uitstekende kennis van kwaliteitssystemen (ACS, BRC, IFS,...), 
  • Ervaring in binnen- en buitenland

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

Zachte kazen_$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=2$show=/p/kaassoorten.html

Half-harde kazen_$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=2$show=/p/kaassoorten.html

Harde kazen_$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=2$show=/p/kaassoorten.html

Pasta Filata_$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=2$show=/p/kaassoorten.html

Witte kazen_$type=one$h=240$m=0$rm=0$sn=0$c=2$show=/p/kaassoorten.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/apparatuur.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0

$show=/p/projecten.html$type=one$m=0$rm=0$sn=0$c=5$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/projecten.html

$show=/p/blog-page_4.html$type=blogging$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/blog-page_4.html

$show=/p/blog-page.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

$show=/p/over-ons.html

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/blog-page.html

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/over-ons.html

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

advies,1,apparatuur,5,cursussen,3,faq,1,half-harde kazen,13,harde kazen,10,in de kijker,39,kaassoorten,5,nieuws,34,nieuwsbrief,24,pasta filata,5,projecten,8,witte kazen,1,zachte kazen,3,
ltr
static_page
Quality Cheese Consulting: Over ons
Over ons
Quality Cheese Consulting
https://www.qualitycheeseconsulting.com/p/over-ons.html
https://www.qualitycheeseconsulting.com/
https://www.qualitycheeseconsulting.com/
https://www.qualitycheeseconsulting.com/p/over-ons.html
true
3442264312547310597
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy